05585665-n 'any structure created by the skeleton of an organism';
Albanian struktura e skeletit
Arabic بُنْية عظْمِيّة
Catalan ossada , esquelet
Danish skelet
Greek οστική κατασκευή
English skeletal structure
Basque hezurdura , eskeleto
Finnish runkorakenne
Galician estrutura esquelética
Croatian koštano tkivo
Italian ossatura
Lithuanian griaučių struktūra
Nynorsk skjelett
Bokmål skjelett
Portuguese esqueleto
Romanian structurăscheletică
Slovak kostrová štruktúra
Slovene skeletna struktura
Thai โครงสร้างกระดูก
Definitions
Romanian
Structură creată de scheletul unui organism.
Japanese
生物体の骨格によって作られる構造物
Albanian
Tërësia e eshtrave që përbëjnë mbështetjen e fortë në trupin e njeriut dhe të kërbishtorëve të tjerë; eshtrat e një pjese të trupit
Greek
κάθε δομή δημιουργημένη από το σκελετό κάποιου οργανισμού
English
any structure created by the skeleton of an organism
Relations
Hyponym: appendicular_skeleton arch axial_skeleton column girdle heel metacarpus metatarsus rib_cage spinal_column tarsus
Hypernym: structure
Holonym–Part: skeletal_system
Semantic Field: bodyn
External Links

SUMO: ⊂ AnatomicalStructure

TempoWN: (Past: 0.000; Present: 0.018; Future: 0.000)

SentiWN: (+0.00 -0.00) MLSentiCon: (+0.00 -0.00)


Langs:

(0.08555 seconds)
More detail about the Open Multilingual Wordnet (1.2)
This project is now integrated in the Extended Open Multilingual Wordnet (1.2)
Maintainer: Francis Bond <bond@ieee.org>