04339291-n 'artifact consisting of a narrow flat piece of material';
Albanian rrip
Arabic شرِيط
Catalan banda , tira
Danish strimmel
Greek λωρίδα
English strip6 , slip
Basque zinta , xingola , banda , zerrenda
Finnish suikale , kaistale , liuska
Croatian traka , trak
Indonesian hamparan , kepingan , cabikan , jalur , carik , cebis , slip , keping
Italian nastro , lista , fascia , lembo , banda , striscia
Japanese 細長い一片
Lithuanian juosta , juostelė
Dutch reep
Nynorsk strimmel
Bokmål strimmel
Polish pasek
Portuguese banda
Chinese (traditional)
Romanian bantă , bandă , fâșie
Slovak pruh , prúžok
Slovene trak
Spanish banda
Thai สิ่งที่เป็นแถบ , แถบ
Malaysian hamparan , kepingan , cabikan , jalur , carik , cebis , slip , keping
Definitions
Greek
στενόμακρο τμήμα ενός υλικού
Romanian
Bucată lungă și îngustă (de material textil, de piele etc.), tăiată sau ruptă dintr-o bucată mai mare
Japanese
狭く平らなある物質の一片で成る人工物
English
artifact consisting of a narrow flat piece of material
Italian
pezzo di materiale di forma lunga e stretta e di poco spessore
Albanian
Copë e gjatë dhe e ngushtë, e prerë prej një lëkure, prej një pëlhure ose prej një lënde tjetër, që përdoret për të lidhur, për të shtrënguar, për të mbajtur etj. diçka
Relations
Hyponym: band band band cramp lead mullion reef ribbon screed stay tab tape weather_strip
Hypernym: artifact
Semantic Field: artifactn
External Links

SUMO: ⊂ Artifact

TempoWN: (Past: 0.000; Present: 0.021; Future: 0.000)

SentiWN: (+0.00 -0.00) MLSentiCon: (+0.00 -0.25)


Langs:

(0.03523 seconds)
More detail about the Open Multilingual Wordnet (1.2)
This project is now integrated in the Extended Open Multilingual Wordnet (1.2)
Maintainer: Francis Bond <bond@ieee.org>