04053218-n 'a place for shooting (firing or driving) projectiles of various kinds';
Albanian fushë ,qoshk
Arabic مجال رمْي , مجال , ميْدان , نِطاق , ميْدان رمْي , نِطاق رمْي
Catalan camp de tir
Danish bane
Greek πεδίο βολής
English range1
Basque tiro-zelai
Finnish ampumarata
Croatian streljana , vježbalište
Indonesian padang tembak
Nynorsk bane
Bokmål bane
Portuguese carreiras de tiro
Romanian vizetă
Malaysian padang tembak
Definitions
Romanian
locul din care se pot arunca proiectile (săgeți etc.)
Japanese
様々な種類の発射体を撃つ(射つ、打つ)ための場所 ― ;
Albanian
Copë toke e rrafshët dhe e kufizuar, që shërben për veprimtari sportive, ushtarake etj. dhe që ka pajisjet e nevojshme për këtë ― Qoshka e qitjes ishte përmbytur nga shirat; Fusha e futbollit u rikonstrukturua këtë vit
Greek
στρατιωτικός χώρος για άσκηση πυροβολισμών και ρίψη βλημάτων
English
a place for shooting (firing or driving) projectiles of various kinds ― the army maintains a missile range in the desert; any good golf club will have a range where you can practice
Relations
Hyponym: practice_range rifle_range test_range
Hypernym: facility
Semantic Field: artifactn
External Links

SUMO: ⊂ Region

TempoWN: (Past: 0.000; Present: 0.053; Future: 0.000)

SentiWN: (+0.00 -0.00) MLSentiCon: (+0.00 -0.00)


Langs:

(0.03235 seconds)
More detail about the Open Multilingual Wordnet (1.2)
This project is now integrated in the Extended Open Multilingual Wordnet (1.2)
Maintainer: Francis Bond <bond@ieee.org>