03660909-n 'a room where books are kept';
Albanian bibliotekë
Arabic مكْتبة
Catalan biblioteca
Chinese (simplified) 图书馆
Greek βιβλιοθήκη
English library3
Basque liburutegi
Finnish kirjasto
French bibliothèque , librairie
Croatian knjižnica , biblioteka
Indonesian perpustakaan
Italian biblioteca , libreria
Japanese ライブラリ , ライブラリー , 書房 , 図書室 , 書屋
Dutch bibliotheek
Polish biblioteka
Portuguese biblioteca
Romanian bibliotecă
Slovene knjižnica
Spanish biblioteca
Thai ห้องสมุด
Malaysian perpustakaan
Definitions
Greek
δωμάτιο όπου φυλάσσονται βιβλία
Romanian
Încăpere, sală în care se păstrează și se citesc cărțile
Japanese
図書が保管されている場所 ― 彼らは図書室でブランディを飲んだ
English
a room where books are kept ― they had brandy in the library
Italian
una stanza dove sono tenuti libri; scaffale o locale in cui sono posti i libri
Albanian
nstitucion, që merret me grumbullimin, ruajtjen dhe përpunimin e librave, të revistave e të botimeve të tjera, që i bën këto të njohura në masat e gjera dhe ua jep lexuesve përkohësisht për t'i shfrytëzuar; ndërtesa ose salla e këtij institucioni. ― Më duhet të shkoj në bibliotekë
Relations
Hypernym: room
Holonym–Part: house
Semantic Field: artifactn
External Links

SUMO: ⊂ Room

TempoWN: (Past: 0.000; Present: 0.266; Future: 0.001)

SentiWN: (+0.00 -0.00) MLSentiCon: (+0.00 -0.00)


Langs:

(0.08414 seconds)
More detail about the Open Multilingual Wordnet (1.2)
This project is now integrated in the Extended Open Multilingual Wordnet (1.2)
Maintainer: Francis Bond <bond@ieee.org>