03130563-n 'a soft thin light fabric with a crinkled surface';
Albanian tyl
Arabic كرِيب
Chinese (simplified) 绉呢 , 绉胶 , 绉纱 , 绉绸
Greek ύφασμα κρεπ
English crepe () , crape ()
Basque krepe
Farsi کرپ
Finnish kreppi
Croatian krep
Italian crespo , cre'pe
Japanese クレープ , 縮緬
Dutch crêpe
Polish krepa
Portuguese crepe
Romanian crep
Slovene krep
Spanish crepe
Thai ผ้าไหมย่น
Definitions
Greek
μαλακό και φωτεινό είδος συνθετικού ελαστικού υφάσματος, με ζαρωμένη επιφάνεια
Romanian
țesătură subțire, încrețită, din fire de mătase sau de lână suprarăsucite
Japanese
しわのよった表面をもつ柔らかく薄い軽い布
English
a soft thin light fabric with a crinkled surface
Italian
tessuto increspato, di seta, lana, cotone
Albanian
Pëlhurë e hollë, e rrallë dhe e tejdukshme, e endur me fije mëndafshi, pambuku a me fije sintetike si rrjetë e imët dhe me lule, me rrathë, me figura etj., që përdoret për perde, për zbukurimin e rrobave
Relations
Hyponym: canton_crepe crepe_de_chine marocain
Hypernym: fabric
Semantic Field: artifactn
External Links

SUMO: ⊂ Fabric

TempoWN: (Past: 0.000; Present: 0.000; Future: 0.000)

SentiWN: (+0.00 -0.00) MLSentiCon: (+0.00 -0.12)


Langs:

(0.07728 seconds)
More detail about the Open Multilingual Wordnet (1.2)
This project is now integrated in the Extended Open Multilingual Wordnet (1.2)
Maintainer: Francis Bond <bond@ieee.org>